Katarina – Love Me The Way I Am (videoclip nou)
2018-01-17 16:08:47

Katarina, vocea rebela a noii generatii de artisti, revine astazi cu un nou single – Love Me The Way I Am.

Cu un mesaj matur, imbinat cu o productie moderna pe care si-a lasat amprenta Madalin Rosioru (Corina, Mira, floWmo, Andra), “Love Me The Way I Am” este metafora perfecta pentru evolutia artistei atat pe planul muzical, cat si personal.

“Chiar daca este firesc ca o compoztie proprie sa aiba o semnificatie personala, unele dintre ele parca te ating mai profund, parca sunt mai din tine. Am scris-o acum ceva timp si are un mesaj pe care multi il apreciem, dar uitam pe parcurs de el.

“Iubeste-ma asa cum sunt!” e nevoia noastra cea mai mare, si cum altfel am putea fi cu adevarat iubiti, daca nu in felul in care suntem?” – Katarina

Proaspat iesita de pe bancile Colegiului National de Muzica George Enescu, unde a studiat atat canto jazz, cat si chitara, Katarina si-a descoperit pasiunea pentru muzica inca de mica, fiind o prezenta constanta la festivalurile si concursurile de muzica din tara.

Artista a debutat in 2015, la doar 16 ani, cu single-ul “Love Me If You Dare”, ce spunea povestea unei iubiri sincere si candide ce ia nastere intre doi adolescenti, urmat de “Last Of Us” in 2016, dar si o serie impresionanta de reinterpretari ce au pus in evidenta influentele muzicale ale artistei: “Beggin” (Madcon), “Do It Like A Dude” (Jessie J) si “Seven Nation Army” (White Stripes).

Katarina ne scoate din rutina cu stilul ei muzical si cu un timbru vocal aparte, Love Me The Way I Am reusind sa puna inca o data in valoare calitatile vocale ale artistei.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Love Me The Way I Am”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *