Katarina lanseaza un cover dupa Madcon
2015-11-21 19:49:23

music-picture (68)

Katarina ne-a pregatit un nou cover interpretata in maniera sa aparte. De data asta, este vorba despre piesa “Beggin” apartinand celor de la Madcon.

Piesa s-a bucurat de un imens succes inca de la lansarea sa in 2007, fiind inclusa pe coloana sonora a popularului film Step UP 3D, dar si pe cea a jocului video Halo 3.

Katarina ne-a mai oferit pana acum o versiune calda a piesei “Sweet Dreams” si ne-a promis noi surprize in viitorul apropiat.

La doar 16, Katarina reuseste sa atraga atentia prin naturalete si candoare.

Eleva a Colegiului National de Muzica George Enescu, ea studiaza in prezent canto jazz, dupa ce deja a invatat sa manuiasca extrem de bine chitara rece. Katarina a fost o prezenta constanta la festivalurile si concursurile de muzica din tara acolo unde a reusit de fiecare data sa impresioneze juriul si publicul “Eduard Pamfil”, “Festivalul International de Chitara Clasica Sinaia” si “Festivalul International de Chitara Clasica Harmonia Cordis”.

In 2012, tanara cantareata castiga locul II la concursul “Micul Chitarist”, iar in 2013 se bucura de marele premiu obtinut la concursul “Folk fara varsta”, impreuna cu alti trei colegi.

Printre artistii care o inspira in calatoria sa muzicala si care ii creioneaza stilul eclectic se numara Jessie J, Hozier, Nina Simone, Eric Clapton, John Newman, Bruno Mars, Joe Hisaishi si Kygo.

Va invit cu drag sa ascultam coverul interpretat de catre Katarina, “Beggin”, dupa care va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *