Kat Dahlia - I Think I'm In Love (videoclip nou)
2015-03-31 18:40:56

Cum stii exact ca esti indragostit? Kat Dahlia are cateva idei in videoclipul “I Think I’m In Love”, iar totul pare a fi o zi din viata tinerei artiste.

Single-ul “I Think I’m In Love” este extras de pe albumul de debut al artistei “My garden”, iar videoclipul spune o poveste inedita, care oglindeste pasiunea artistei pentru muzica si este continuarea clipului “My Garden”.

“I Think I’m In Love” este deja in playlistul radio-urilor si ocupa prima pozitie in “Artists to Watch Playlist” de pe Spotify. Mai mult, piesa “I Think I’m In Love” a fost difuzata de postul ABC intr-un episod din serialul Grey’s Anatomy.

Albumul “My Garden” a debutat pe prima pozitie in topul iTunes Latin si pe pozitia a 6-a in Top Pop Albums Chart. De altfel, materialul discografic a primit recenzii foarte bune din partea Interview Magazine, Billboard, Latina, The New York Times etc. Desemnata “Single of the Week” in ianuarie, de catre iTunes, piesa “Crazy” a devenit a doua cea mai descarcata piesa din ultima perioada de la Sony Music.

Tu cum iti dai seama ca s-a intamplat inevitabilul si te-ai indragostit? Sunteti de acord cu frumoasa artista, Kat Dahlia, sau ati descoperit altfel dragostea? Astept parerile voastre!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *