Karym si Cosmina Pasarin vor intretine atmosfera la cel mai emotionant show fashion, "Atipic Beauty" by Alin Galatescu!
2017-03-13 21:17:51

Aflat in plina ascensiune, solistul Karym va sustine un concert in cadrul celui mai emotionat show fashion din Romania, “Atipic Beauty” ce va avea loc in Palas Mall din Iasi.

Karym este unul dintre cei mai noi artisti de pe piata muzicala, care înca de la debutul sau s-a bucurat de sustinerea unor artisti de renume în România, precum Celia si Andreea Antonescu, cele doua artiste apar in clipul artistului “#suntaici”. Cel mai nou single lansat de Karym se numeste “Anonim” si este o colaborare cu Mellina, intrepreta hit-ului “Poza de album” feat. Vescan. Cu aproape 1 milion si jumatate de vizualizari pe Youtube, piesa se bucura de succes in randul ascultatorilor. In prezent, artistul lucreaza la noi piese si la o colaborare surpriza cu o artista indragita din Romania.

Asociatia Open Your Heart în parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi, va invita la “Atipic Beauty Iasi 2017 supported by Alin Galatescu”, un eveniment emotionant aflat la a-12-a editie, care transmite un mesaj puternic: “Frumusetea e în noi, nu în aparente!”. Va asteptam cu un spectacol de moda inedit, în care veti admira pe scena 12 modele fashion, dar mai ales 12 modele de viata prin atitudinea lor. Dizabilitatea nu este un motiv sa nu traiesti frumos si demn! Sta în puterea noastra sa transformam ideile preconcepute în credinte pozitive.

Rochiile sunt semnate de designeri români, aducând un omagiu frumusetii feminine: Tina Olari, Nichi by Cristina Nichita, Luminita Balazs, Bien Savvy, Borodi Stefania, Eva’s Lab by Ana Munteanu, Framboise, Aida Lorena Atelier, Nissa, Casa Wanda, Brise si Aleha Toncea. Modelele vor defila alaturi de personalitati locale precum: Erica Moldovan – actor la Ateneul din Iasi, co-prezentator al emisiunii “Deschis la distractie”, manager si profesor la scoala de Televiziune si Film “Just Smile”, Gabriela Gradinariu – avocat si presedinte al Asociatiei “Viitor de 7 stele”, Mirabela Miron – manager grupul de firme AVISSO, Maria Corina Barbaros – lector univ. dr. la Univ. “Al. I. Cuza” Iasi, Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice, Anca Vijiac – purtator de cuvânt al IPJ Iasi, Alla Apopei – profesor si inspector scolar, Diana Mihalcea – prezentator Digi Tv, Maria Paduraru – prezentator Iasi TV Life, Catrinel Zaharia – senior business analyst la Extind Management si book author, Doina Cepalis – manager grupul de firme Te-Rox, Cristina Nichita – creatoare de moda, fost deputat în Parlamentul României si fondatoarea Asociatiei Surâsul Albastru si Ornella Radis – prezentator tv.

Cosmina Pasarin va fi gazda acestei seri de neuitat, în care va asteptam si cu un concert sustinut de Karym. Intrarea este libera, daca doriti ne puteti face o donatie. Ne vedem pe 15 Martie, ora 19.00, la Palas Mall Iasi! Mai multe detalii puteti afla pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/atipicbeauty2013/.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la acest eveniment, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *