Karym lanseaza single-ul "Rau de lacrimi", produs de Fly Records si Nicole Cherry
2018-09-19 15:57:37

Karym revine in forta si lanseaza single-ul “Rau de lacrimi”, o piesa despre iubire si suferinta. Piesa este produsa in studioul Fly Project, de Nicole Cherry, Popescu Felix Dragos, Treanta Marcel Cristian, Ionescu Tudor si Denes Daniel.

Videoclipul piesei “Rau de lacrimi”, in regia lui Daniel Libeg, reuseste sa surprinda povestea unei femei, sexy si frumoasa, dar mai putin statornica intr-o relatie. Karym reprezinta baiatul real al zilelor noastre, care se confrunta cu o relatie destul de tumultoasa.

In clip isi face aparitia si Celia, cu care artistul a lansat in urma cu un an piesa “La doua capete”. Artista joaca rolul de fata buna si il salveaza pe Karym. Rolul “fetei rele” este jucat de o alta buna prietena a artistului precum si a Celiei, Larisa Judele, de profesie fitoterapeut, care contrar aparentelor, in viata de zi cu zi este o fire blanda, departe de imaginea de fata rea pe care o afiseaza in clip.

“Piesa mi-a placut imediat ce am auzit demo-ul in studioul Fly Records, am simtit ca este o piesa care imi pune in valoare vocea si ca ma reprezinta. Ideea clipului imi apartine, este putin diferit fata de restul clipurilor mele si ma bucur ca rezultatul este pe masura asteptarilor mele. Stiu exact incotro ma indrept ca artist, numai ca lucrurile se fac treptat. Nu vreau sa cad in extreme. Mesajul piesei este de mare actualitate… fake news, fake people, fake feelings… prea multa falsitate in relatii, prea mult materialism…”, a declarat Karym.

Karym s-a facut remarcat la începutul anului 2017, cand a lansat „Anonim”, alaturi de Mellina. La finalul anului trecut, Karym a lansat alaturi de Celia piesa „La doua capete”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *