Karym – Dangerous (artist nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Sunteti curiosi cine e Karym? Karym are toate sansele in industria muzicala pentru ca e o noua provocare, talent, mister si sex appeal!

Karym isi incearca norocul direct pe piata muzicala europeana cu primul lui single oficial, “Dangerous”, sub noul sau nume de scena, melodia pentru care artistul a fost inspirat de o iubire secreta, si la care a lucrat impreuna cu proiectul muzical de succes, Balkan Avenue, din Grecia.

Single-ul este promovat de casa de productie Fresh Music, unul dintre cele mai ambitioase labeluri poloneze din aceasta perioada.

Karym canta de mic fiind, inca de la varsta de 7 ani, cand a inceput sa activeze ca tenor intr-un cor local, alaturi de care a avut parte de turnee in Olanda, Belgia si Austria si a inregistrat doua albume.

Karym a inceput sa cunoasca realul succes odata cu realizarea propriului cover intr-o maniera originala, cu valente estetice puternice, pentru una dintre cele mai cunoscute piese ale Larei Fabian.

Karym are si piese difuzate in heavy rotation la mai multe posturi de radio din Germania, Anglia si Franta, a participat si la preselectiile Eurovision din tara sa natala, alaturi de o artista cunoscuta din Marea Britanie.

La jumatatea lunii aprilie, Karym si-a lansat, sub numele lui real, primul single oficial pentru piata muzicala nationala, “Fire”, o piesa clubbing, pe acorduri de saxofon, o piesa pentru primavara 2014, fiind lansata in acelasi timp si pe cele mai importante platforme muzicale, precum ITunes, Amazon sau Deezer, melodia ajungand si in Top 100 Grecia si Polonia – cele mai downloadate piese de pe I Tunes.

Cantaretul a participat la competitia muzicala EuroMusicContest, unde au fost artisti din 40 de tari europene, clasandu-se pe locul doi pentru tara din care provine, si are importante aparitii la posturile tv si de radio din tara.

Comentarii