Karmen lansează piesa "Play Me" featuring Stylo G, artistul care de curând a avut o colaborare cu Nicki Minaj
2019-03-19 17:27:44

Sound fresh, energie, dans, culoare, doi artiști tineri și talentați – cuvintele care descriu cel mai recent single și videoclip lansate de Karmen – “Play Me”.

Piesa este în colaborare cu Stylo G, artist și songwriter din Anglia, care de curând a avut o colaborare cu nimeni alta decât Nicki Minaj pentru piesa “Touch Down”.

“Play Me” a fost compusă de Adelina Stanga, Vlad Lucan și Achi (cu care Karmen a și colaborat pentru “Viciul meu”), iar versurile au fost scrise de Adelina Stanga, Krishane (alături de care Karmen a lansat piesa “Lock My Hips”) și Stylo G. Producătorul piesei este Vlad Lucan, cel care se ocupă de toate piesele artistei.

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Khaled Mokthar, iar producția a fost realizată de Loops Production.

De imaginea lui Karmen s-au ocupat Daria Georgescu (RDStyling) pentru ținute, Adonis Enache (Endorphin Lab) păr și make-up Andra Manea (Make-up and Beauty Studio).

“Play Me” este despre magia de la începutul unei povești de dragoste. Jocurile de seducție aduse de o relație la început fac totul să fie fun și special. Atracția aceea wow care nu te lasă în pace. Sunt sigură că vă veți regăsi în versuri și freshness-ul piesei nu vă va lăsa să stați jos.”, a spus Karmen.

“Piesa este foarte cool, are acest sound de flaut, iar Karmen completează foarte bine totul. Prima oară am auzit-o pe Karmen pe piesă și mi s-a părut wow și apoi am știu că trebuie să adaug acel “sauce” al meu. Este un mix de sos Jamaican, sos românesc și puțin englezesc și așa a luat naștere “Play Me”. Karmen este foarte talentată și a fost o plăcere să lucrez alături de ea la piesă și la videoclip”, a declarat Stylo G.

“A fost o placere și o onoare să lucrez cu Stylo. Este un artist cu o energie molipsitoare.”, a adăugat Karmen.

Karmen (Silvia Claudia Simionescu) este cunoscută publicului din România datorită single-ului de debut “Domino”.

Karmen a absolvit Colegiul de Arte “Dinu Lipatti”, pasionată de muzică și actorie, dans, știe să cânte la flaut și își dorește să se dezvolte pe partea de compoziție muzicală (songwriting).

Anul trecut, Karmen a lansat piesa “Lock My Hips” feat. Krishane, prima colaborare a sa cu un artist internațional, care s-a bucurat de un mare succes, având peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube.

“Play Me” este o co-producție Global Records și ATOM.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *