Karina a lansat videoclipul piesei “Toca"
2021-09-01 10:46:31

E momentul lansărilor pe bandă rulantă așa că artiștii sunt extrem de creativi. Este și cazul Karinei, care în colaborare cu Sprint Music & BlackJack Records lansează azi o piesă plină de culoare și energie, “Toca”.

“Toca” este o piesă dinamică, ludică, cu un “vibe fresh”, o linie melodică ce poate fi fredonată cu ușurință, un beat energic și un drop care invită la dans. Melodia îmbină limba engleză cu cea spaniolă, iar mesajul ei este sintetizat de refren. Tema piesei este una universală, care poate rezona cu publicul, dragostea fiind un subiect cu care toată lumea se identifică”, spune Karina.

La această piesă au colaborat la muzică Carina Olteanu și Tulea Dănuț, care s-au ocupat și de versuri, iar de mix – master a avut grijă Petru Bîrlădeanu. De make up & styling – ul artistei s-a ocupat Silvie Marie iar de hair Bassam Concept Salon. De remarcat coafura interpretei care este una ieșită din comun și care durează mai bine de 3 ore timp în care solista se distrează pe telefon sau citește. Am aflat că această coafură costă doar 150 de euro și nu se face oriunde.

Karina are o super voce iar piesele ei se ascultă pe repeat. “Princesa”, “Hello Mamacita”, “One Love”, “Off my mind”, “Favorito”, sunt doar câteva dintre producțiile care încă fac senzație, așa că Stay Tuned pentru ce se pregătește! Noutățile muzicale ale Karinei nu se opresc aici! Dați Play “Toca”!

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *