Karie feat. Alex Velea şi Puya se luptă cu cel mai mare duşman al lor în piesa “N-am timp”
2015-07-28 13:21:40

Karie_Alex Velea_Puya_N-am timp

În era vitezei, în care toată lumea se plânge de lipsa timpului, Karie a făcut echipă cu Alex Velea şi Puya, cântându-ne despre una dintre cele mai uzuale expresii, “N-am Timp”.

Colaborarea dintre cei trei artişti nu este una întâmplătoare, după cum spune Karie: “Puya a fost primul artist care a crezut în mine, încă din 2005. Cu Alex am legat o prietenie în perioada în care am activat la HaHaHa Production. Îi apreciez pe ambii foarte mult şi pentru mine chiar e o onoare să îi am pe aceeaşi piesă”.

Mai mult, despre noul lui single, Karie declară: “Toată lumea se vaită de timp, dar dacă stăm bine să ne gândim, am avea timp pentru orice, mai ales dacă l-am folosi într-un mod constructiv. E clar că pierdem mai mult timp decât folosim. Pentru mine “N-am timp” este un răspuns pentru tot ce nu mă face fericit sau mai bun”.

La producţia piesei “N-am timp” şi-au pus amprenta toţi trei artiştii, fiecare compunându-şi propria strofă.

Cu primul album lansat în 2005, “Operaţiunea XXX”, sub formula VeRbal (trupă înfiinţată de Karie alături de Baboi), traseul muzical al lui Karie a fost plin de colaborări, clipul “Toată noaptea” (VeRbal feat Puya) fiind primul lor videoclip difuzat la tv şi ulterior interzis de CNA. Karie a făcut parte din echipa de producţie a mai multor piese precum “Don’t say it’s over” (Alex Velea), “No Sleepin’” (Corina), “Lonely Heart” (Radio Killer), “Biniditat” (Skizo Skillz feat. Karie) şi “Altcineva” (Puya feat Cornel Ilie), cât şi a albumului “Plec pe Marte” (Smiley). Din 2014, artistul face parte din brigada lui Alex Velea, Golden Boy Society, alături de Rashid, Jon Băiat Bun, Lino şi Mario Fresh.

Vă invit să dăm împreună play noului single semnat Karie, “N-am timp”, un featuring cu Puya şi Alex Velea, după care vă aştept cu păreri. Listen!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *