Kapushon feat. Stela Botan - Romanul despre Cluj (videoclip nou)
2015-03-31 17:24:35

Kapushon, artistul care a cucerit publicul cu piesa “Fratica da-mi o bucatica”, lanseaza single-ul si videoclipul “Romanul despre Cluj”, in colaborare cu Stela Botan.

Piesa este compusa de catre Kapushon, Constantin Varanita si Ion Guzu, iar videoclipul este regizat de catre Binzari Vasile si a fost filmat atat in Romania, la Cluj, cat si in Republica Moldova, la Chisinau.

“Piesa vorbeste despre lupta interioara a unui student, care sta intre ‘trebuie’ si ‘vreau’. Piesa face aluzie la romanul scriitorului basarabean Alexandru Vakulovskii si evidentiaza peripetiile unui student la Cluj”, declara Kapushon.

Originar din Republica Moldova, Kapushon si-a inceput cariera in 1999, cand impreuna cu Sica, un alt rapper, a infiintat “Trupa X”, alaturi de care lanseaza numeroase hituri si albume.

“Kapushon vine din limba rusa si se traduce ca ‘gluga’. In 2004 am ales numele acesta de scena pentru ca gluga este un accesoriu al vestimentatiei hip-hop si termenul este din aceasta familie. Mi-a placut și cum suna fonetic”, mai declara artistul.

Prezentatoare tv, actrita si interpreta, Stela Botan a participat la numeroase concursuri muzicale in Republica Moldova si nu numai, printre care Fabrica de Staruri, dar si in finala nationala a concursului Eurovision 2015. Colaborarea dintre cei doi artisti a venit dupa participarea in cadrul concursului X Factor Romania.

Va las sa urmariti videoclipul single-ului “Romanul despre Cluj” semnat Kapushon feat. Stela Botan si astept parerile voastre.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *