Kamelia - Stiu ca esti al meu (single nou)
2015-02-16 11:26:40

Cum ați sărbătorit ziua americană a iubirii, numită Valentine’s Day? Frumoasa Kamelia a reușit să ne arate cum este dragostea printr-o melodie perfectă pentru acea zi și nu numai!

Cu puțin timp înainte de Ziua Îndrăgostiților, Kamelia a lansat o piesă nouă, în ton cu sezonul și cu ocazia. “Știu că ești al meu”, transmite o poveste de iubire, o declarație de dragoste asa cum ar trebui să împărtășească toate cuplurile. Povestea de dragoste este spusă din perspectivă feminină, iar artista a reușit să exprime cele mai puternice sentimente în mesajul pozitiv.

Cântăreața s-a inspirat din propria poveste de iubire pentru a compune această melodie sinceră, de care încep să se îndrăgostească cei aproape 800 de mii de prieteni de pe pagina sa de Facebook. „Știu că ești al meu” a fost produsă la Studio66, în Timișoara, de către George Hora și Cătălin Ivascu. Ce cadou frumos ne-a făcut Kamelia în Luna Iubirii; un cadou pe care îl putem împărți cu persoana draga în orice zi din an.

“”Știu că ești al meu” este o declarație de dragoste perfectă pentru această perioadă și nu numai. Mesajul său este dedicat special pentru cei care sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților în fiecare zi a anului. Înseamnă enorm pentru mine și sper ca prietenii mei din toată țara care îmi ascultă muzica să se regăsească în această melodie frumoasă.”, ne declară artista.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *