Kamelia se pregateste sa lanseze piesa "Suave" si un videoclip senzual (teaser)
2017-01-25 16:51:44

Dupa succesul hitului international al hitului “Amor”, o combinatie inedita de reggaeton cu accente balcanice, Kamelia se pregateste de lansarea unui nou clip, “Suave”, o poveste de dragoste exprimata prin dans.

Pentru noul single, Kamelia a continuat sa colaboreze cu aceeasi echipa cu care a lucrat si pentru piesa “Amor”: Bogdan Daragiu (regie), respectiv George Hora. Filmarile pentru clip au durat 18 ore si au avut loc la Gradina Botanica din Bucuresti. Kamelia a pregatit si o coregrafie speciala, pentru care a lucrat 2 saptamani alaturi de coregrafa Simona Mereu.

Scenariul a fost realizat chiar de catre Kamelia, care s-a implicat in tot ceea ce tine de imaginea ei. De make-up s-a ocupat Romelia Pelin, George Cozma a facut ca parul sa stea perfect, iar de styling s-a ocupat Emanu Banita.

Frumoasa artista a avut parte la filmari si de momente… mai putin placute, deoarece a trebuit sa filmeze in ploaie: “A fost ceva nou pentru mine, sa filmez si sa dansez in ploaie, dar cand am vazut ce bine arata cadrele, parca nu mi s-a mai parut apa atat de rece :).”

“Sunt foarte incantata si mandra de rezultat. Este un clip foarte reusit la care s-a muncit mult, si este exact ceea ce mi-am dorit pentru aceasta piesa” , spune Kamelia.

Lansarea videoclipului va avea loc joi, 26 ianuarie, pe canalul de YouTube Cat Music.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna teaserul piesei “Suave”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *