Kamelia canta hitul “Stand By Me” pe o reclama difuzata in America
2015-11-24 16:18:54

Kamelia_Amor_single (1)

Inca de cand s-a lansat in lumea muzicala, Kamelia a avut succes atat in Romania, prin featuring-urile “Change” si “VIP” cu Puya, cat si la publicul international, cu piese precum “Come again” si “Prima oara” , compuse impreuna cu George Hora, producatorul si fratele frumoasei cantarete.
Au urmat multe colaborari de top precum “Piesa mea preferata”, “Vara rece”, “Piesa noastra”, single-uri proprii  (“Te rog”, “Stiu ca esti al meu”), dar si colaborari inedite alaturi de Voltaj, Voxlight, Bitza si multi altii. 

Kamelia nu se opreste insa doar la lansari de piese si videoclipuri, folosindu-si vocea si pe spoturi publicitare. De exemplu, de curand, frumoasa artista a avut surpriza sa fie contactata de o companie de productie muzicala din SUA, care era in cautare de o voce calda si convingatoare, pentru o reclama la un nou model de masina. Americanii au fost impresionati de timbrul cantaretei si de modul de interpretare a cover-ului “Stand By Me” de Ben E. King.

Kamelia a fost aleasa din cateva sute de alti cantareti, iar reclama este difuzata in prezent pe toate canalele tv nationale. In felul acesta, vocea Kameliei cucereste si continentul american.

Pe televiziunile din Romania vom vedea insa, in curand, clipul noului ei single, “Amor”; o piesa dinamica, plina de energie dar si de romantism, cu un videoclip prin care artista pune in valoare elemente din diferite culturi ale lumii.

Va las sa urmariti mai jos filmarea in care frumoasa artista, Kamelia, interpreteaza hitul “Stand By Me”, dar si reclama Ford, dupa care va astept cu pareri. Enjoy!

Ford "Stand By Me" from Howling Music on Vimeo.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *