KALIF si Sonny Flame lanseaza single-ul si videoclipul „Otra Vez”
2019-08-27 19:52:17

Piesa “ Otra Vez “ este o coproductie Voices Media & MOB Records și este primul single extras de pe albumul “ PHOENIX “ ce urmeaza a fi lansat in toamna acestui an, un material exclusiv in limba spaniola. Albumul contine 10 piese si din data de 3.09.2019 va fi disponibil in toate magazinele online.
Noul single, „Otra Vez”, este compus de catre Kalif și Sonny Flame, iar videoclipul este realizat de catre Calatorie Magica și a fost filmat in luna iulie a acestui an in mai multe locatii din Bucuresti și Constanța.

“Muzica latina urbana mi-a placut dintotdeauna si la un moment dat am realizat ca asta este muzica pe care vreau sa o promovez pentru ca ma defineste foarte bine. In majoritatea pieselor sunt trairi personale, fragmente din viata mea, experiente placute sau mai putin placute pe care vreau sa le impartasesc cu voi si nu numai, fiind compuse intr-o limba internationala sunt sigur ca vor trece peste foarte multe bariere ca si zona geografica. Vor mai fii cateva colaborari interesante dar prefer sa le pastrez in secret pana la data lansarii. Intreg materialul este un produs independent la care s-a lucrat timp de un an. Colaborarea cu Sonny Flame consider ca este una dintre cele mai bune alegeri pe care le-am facut, deoarece se potriveste perfect pe film si subiect ca atitudine si stil.” Kalif

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *