Kalif și Letty lansează videoclipul “Aș da orice”
2020-07-01 20:53:38

Piesa “Aș da orice” este compusă în studioul MOB Records și este practic continuarea piesei “Iubește-mă și atat” care a fost super îndrăgită și apreciată de peste 9 milioane de oameni. Muzica și versurile sunt compuse de către Kalif și Letty, Instrumentalul de către Leggazy Beatz, un producător din America Latină, de mix, master și aranjament ocupându-se  Soundboy și Kalif. Producătorul executiv al piesei este MOB Records.

“Mesajul piesei ca și în cazul celei precedente, “Iubește-mă și atât” este unul de dragoste și motivațional în același timp. Cred că cel mai plăcut sentiment este atunci când iei ceea ce simți, transpui în muzică și versuri și vezi că mesajul tău interacționează cu milioane de oameni. Din acest punct de vedere mă simt binecuvântat și pe lângă asta există Letty care a schimbat totul încă de la prima colaborare prin vocea ei superbă, frumusețea și atitudinea pe care o are. Acum tot ce facem este la superlativ.  Suntem artiști independenți și avem nevoie de toate susținerea voastră. Multă dragoste și respect! Ne vedem la concerte”, a declarat Kalif.

“Piesa Iubește-mă și atât a fost prima piesă alături de Kalif care a venit ca un dar de la Dumnezeu. Consider că inspirați , muzica vine din ceruri ,de la Doamne Doamne ,nu are cum să se nască din nimic și cum nu cred în coincidențe  ,această piesă a fost surpriza mea pe anul 2019. După “Iubește-mă și atât ” foarte mulți fani au așteptat următoarea noastră piesă ,mă întrebau zilnic pe site-urile de socializare când urmează a doua piesă . În sfârșit, “Aș da orice” a fost lansată și așteptăm să ne susțineți așa cum ați făcut-o de fiecare dată”, a completat Letty.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *