KADEBOSTANY - Monumental Chapter I
2017-07-21 20:50:42

Presedintele Kadebostan si-a adunat armata sub sintagma “MONUMENTAL” pentru a impinge granitele brandului Kadebostany si pentru a provoca din nou limitele culturii pop. Kadebostany isi fortifica estetica pop specifica intr-un sound imprevizibil si atragator.

Un imperiu auriu inconjurat de deserturi infinite este locul in care se ridica cuceritorii genului pop. Kadebostany dezvaluie acum cele mai bine pastrate secrete ale Republicii Kadebostany, o noua divizie de solisti gata sa preia conducerea marsului catre recunoasterea universala.

« MONUMENTAL – Chapter I » este un EP de 4 piese, care marcheaza inceperea erei cu acelasi nume. Pe acest prim capitol se dezvaluie vocea incredibila a Kristinei (“Joy & Sorrow”), Rhita (“Mind if I Stay” si “Early Morning Dreams”) si Sissi Rada (“Eternal Boats”).

Noua era in Kadebostany este sublima si luminoasa; brandul unic de muzica pop devine colosal, estetica devine somptuoasa si experienta este completata de un show live impresionant si sofisticat. Fundatiile noii Republici Kadebostany sunt puternice, iar ambasadorii ei au pornit intr-o cruciada de stabilire a noii ere pop.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Mind if I Stay”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *