”Just Dance”, ne spune Lana Scolaro odata cu noua sa lansare
2020-11-06 20:43:53

Weekend-ul tocmai a venit, asa ca este un moment numai bun sa ascultam sfatul pe care il primim, cu totii, pe ritmuri cu influente house – Just Dance este noul release, semnat de catre Lana Scolaro & Dagcan Erdurak, in colaborare cu Yoel.

Primele interactiuni cu muzica au avut loc, pentru Lana Scolaro, la varsta de 14 ani, atunci cand a luat primele lectii de violoncel. La 16 ani s-a apucat de cursuri de chitara si, treptat, a inceput sa dezvolte o pasiune si pentru muzica electronica. Anii au trecut, iar pasiunea sa a devenit din ce in ce mai evidenta. Pe langa prezenta sa in lumea modei prin brand-ul sau de bijuterii de lux, Lana Scolaro a inceput sa devina cunoscuta si pentru muzica sa. Iar acum isi doreste sa fie un model pentru tinerii din intreaga lume, care cred in visul lor si vor, ca intr-o zi, sa devina DJ.

Aflat ca intr-o lumina paralela cu Lana Scolaro, Dagcan Erdurak a inceput sa cocheteze cu lumea muzicii la varsta de 15 ani. Chiar daca si-a continuat cariera de DJ pentru multi ani, in 2018 a lansat primul sau track, better be, din noua postura de producator. Ulterior, a devenit o prezenta constanta la marile festivaluri de muzica din Turcia, tara sa de origine si a continuat sa produca piese, precum seven days si dark.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *