Jurjak lanseaza single-ul si videoclipul "Vantul"
2018-04-20 14:27:39

Intr-o zi de vineri cu foarte multa primavara, Jurjak lanseaza un single care ne trezeste toate simturile si vine ca „Vantul”.

Jurjak a pastrat traditia si a lansat in avanpremiera piesa „Vantul” in cadrul unui concert pe care l-a sustinut saptamana asta in club Expirat din capitala.

Lumea lui Jurjak este intr-o continua miscare. Descoperim o lume noua, intr-o locatie ce completeaza perfect filmul. Firul narativ este sustinut si de o serie de personaje diferite si care starnesc curiozitatea.

Piesa este compusa de catre George Petrosel (Jurjak), iar pentru proiectul video a colaborat cu http://www.zebracolor.ro, DOP – Alexandru Dorobantu, Production Manager – Iliana Dumitrache, Focus Puller – Radu Ungureanu, Gimbal Operator – Bogdan Barbu (bogdanovici), Nicolae Anghel (nicky), Razvan Radu (rr).

Muzician, regizor si licentiat in dreptul proprietatii intelectuale, Jurjak a lansat pana in prezent piese ca „Soapte”, „Timp de iubit”, „Bucuresti”, iar recent a fost nominalizat la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului Planeta Petrila.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Vantul”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *