Juratii nu au luat-o in serios, dar ea a cucerit pe toata lumea
2018-08-25 09:51:21

Sa faci ceea ce iti place este cea mai mare realizare pe care poti sa ti-o doresti. Numai gandul ca te trezesti in fiecare zi cu drag, stiind ca urmeaza sa faci ce ti-ai dorit dintotdeauna, este cel mai frumos sentiment posibil.

Dupa cum se zice, fa ceea ce iti place si nu va trebui sa muncesti nici macar o zi in viata ta.

Insa drumul spre succes este uneori lung si anevoios si in general presarat cu teama, de esec si de schimbare.

Trebuie sa ai incredere in tine si sa incerci sa iti urmezi marele vis pana la capat, nimeni nu zice ca va fi usor, vor fi multe suisuri si coborasuri, dar in final iti vei da seama ca efortul a meritat.

1. Nimeni nu are incredere in tine.

Cand decizi ca vrei sa iti urmezi visul, multi vor incerca sa te convinga sa nu faci ceea ce iti doresti, chiar vor incerca sa te traga in jos.

Nu stim exact care sunt motivele, poate fi ca este ceva intentionat sau nu, dar atunci cand vei incerca sa faci ceva semnificativ, care te va scoate din multime, lumea din jurul tau va fi impotriva.

Este posibil ca prieteni pe care credeai ca te poti baza sa dispara din viata ta sau sa fie impotriva ta. Nu asculta ce zice lumea, incearca sa investesti toata energia ta in lucrul pe care ti-l doresti atat de tare.

2. Banii sunt si nu prea.

Indiferent ce vis ai avea, acesta va reprezenta o investitie majora. Nimeni nu iti spune asta de la inceput, insa trebuie sa fii constienta de acest aspect. Undeva, in drumul spre succes, vor aparea diverse probleme si poate banii nu vor fi suficienti.

Nu te descuraja, banii or sa vina si ei, mai devreme sau mai tarziu, chiar daca esti obligata sa iti un job la vreun restaurant. Daca stai sa te gandesti la bani, farmecul visului va disparea.

3. Neincrederea in propriile puteri.

Cand nu ai pe cineva care sa te indrume si sa iti dea sfaturi, s-ar putea sa incepi sa ai dubii in legatura cu ceea ce faci. O sa incepi sa te indoiesti de tine, sa crezi ca nu esti capabila si destul de pregatita. Urmeaza-ti intuitia.

Chiar daca in mintea ta vor fi mereu urme de indoiala si te vei intreba daca iei sau nu deciziile corecte, atat timp cat faci ceea ce simti ca este corect, alte intrebari nu isi mai au rostul.

4. Invidia celorlalti.

Lumea ii uraste pe cei care au succes. Cu cat succesul este mai mare, cu atat si invidia creste. Stim, este greu sa ignori ce zice si ce crede lumea, sa te faci ca nu auzi ce comenteaza despre tine si munca ta.

Concentreaza-te pe oamenii care au incredere in tine si care te sustin, este mai bine decat sa iti consumi energia cu niste oameni care nu merita, iti vei crea mai multe probleme si vei risca sa te abati de la drumul tau.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *