Julianne P. și Jon Brian lansează videoclipul piesei “Cea mai scumpă piatră”

Julianne P. lansează primul ei single în limba Română, “Cea mai scumpă piatră”. Piesa este compusă chiar de Julianne P., împreună cu Any1, și reprezintă o colaborare cu Jon Brian, artist cunoscut pentru colaborarile cu Andia, Sandra N. și Mellina.

“Cea mai scumpă piatră” este cu atât mai interesantă, cu cât Julianne P. este fiica solistei de muzică populară Cristina Turcu Preda, în timp ce Jon Brian este fiul regretatului Nelu Bălășoiu. Videoclipul piesei a fost filmat la o cafenea din București și în Pădurea Pustnicu, fiind regizat de Alex Marica (Călătorie Magică).

“”Cea mai scumpă piatră” este despre bătălia dintre vocea inimii și vocea rațiunii. Versurile reflectă tumultul interior resimțit de fiecare dintre noi. Atunci când am scris piesa, împreună cu Andy Robert, am retrăit emoții puternice din viața personală. Sunt bucuroasă că am putut colabora cu Jon Brian și sper ca pe viitor să mai facem piese care să ajungă la inimile voastre”, a declarat Julianne P..

“”Cea mai scumpă piatră” vorbește despre dragostea pe care vrem să o recucerim, o iubire pe care o regretăm și o dorim înapoi. O melodie ce îți dă o stare de liniște și acest lucru mi-a plăcut cel mai mult. Mă bucur că am colaborat cu Julianne P. fiica Cristinei Turcu Preda, colega de scenă a regretatului meu tată, Nelu Bălășoiu”, a adăugat Jon Brian.

Julinne P., pe numele ei real Iuliana Preda, a lansat primulei single, “Solos”, luna trecută, în Turcia.

Păreri?

Comentarii