Julia Michaels lansează videoclipul piesei „Body"
2019-08-10 17:35:19

„Nimeni nu vorbește exact despre relațiile toxice pe care le avem cu noi. Lumea vorbește despre relațiile toxice pe care le avem cu alții… dar cred că relațiile pe care le ai cu tine pot fi cele mai toxice”

Julia Michaels lansează videoclipul piesei „Body”, o piesă profundă și foarte personală, extrasă de pe materialul „Inner Monologue Part 2″.
Videoclipul a fost lansat în premieră în cadrul Teen Voque, împreună cu un eseu scris chiar de Michaels, care povestește deschis despre experiențele și lupta artistei împotriva propriilor demoni, fiind o lecție importantă despre acceptare și iubire de sine.
„Am avut ideea să încep videoclipul cu imaginea metaforică a mai multor straturi, sfârșind cu mine complet dezbrăcată. Cel de-al doilea vers al piesei este despre mine și despre cum mă acopăr. Port tricouri largi pentru a-mi acoperi corpul. Fac toate aceste lucruri pentru a ma simți mai bine în pielea mea, când, de fapt, prin actul de a mă acoperi nu fac decât să mă ascund și mai mult. Am vrut să le arăt tuturor cum sunt versus cum aș putea fi”, declară Julia Michaels.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *