Julia Michaels lanseaza single-ul „Jump”
2018-05-07 19:45:47

Julia Michaels revine cu single-ul „Jump” (feat. Trippie Red), single ce are toate datele necesare pentru a continua cariera prolifica a artistei nominalizata la Grammy si castigatoare a mai multor discuri de platina.

„Jump” este doar o mostra a mult-asteptatului album al Juliei Michaels. Single-ul este produs in colaborare cu Nick Monson, iar la scrierea lui a ajutat Justin Tranter.

Noul track este echivalentul unei explozii de energie, care sustine linia melodica si se lasa completat in mod ideal de catre interventia hipnotica a rapper-ului Trippie Redd.

Inca din anul 2015, Julia a dirijat industria pop din spatele scenei, fiind compozitoarea unora dintre cele mai cunoscute hit-uri, lucrand cu artisti precum Justin Bieber si Selena Gomez, pana la marele ei debut ca artist solo, din anul 2017. Ascensiunea Juliei a fost una rapida, tocmai datorita onestitatii versurilor ei si a naturaletii caracteristice. De la nici macar un an de la debut, Julia Michaels a fost nominalizata la premiile Grammy pentru categoriile „Best New Artist” si „Song of the Year”. Track-ul „Issues” marcheza cel mai bun debut al unui artist din anul 2017, bucurandu-se de un succes colosal – trei certificari cu platina, un milliard de stream-uri, numit de Variety unul dintre „30 Most Consumed Songs of 2017″. Datorita acestor realizari, Julia Michaels a fost nominalizata la American Music Awards, Billboard Music Awards, Teen Choice Awards, MTV VMAS si MTV EMAS.

In ceea ce priveste aparitiile pe scena, Julia straluceste mai tare ca niciodata, sustinand show-uri alaturi de Shawn Mendes si Niall Horan, dar si alaturi de formatia Maroon 5, pe care artista o insoteste in turneul american de promovare a albumului „Red Pill Blues”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *