Julia Jianu i-a inebunit pe greci! Uite in ce costum de baie super sexy a iesit la plaja artista! (VIDEO)
2015-08-21 18:10:24

julia

A plecat intr-o vacanta cu prietenele ei si si-a facut de cap. Dupa ce s-a tunat si arata mai bine ca la 20 de ani, Julia Jianu a cerut “invoire” de la sotul ei, Bogdan, pentru a pleca intr-o vacanta doar cu cateva prietene.

Destinatia aleasa a fost Grecia, iar distractia a fost pe masura. Julia a facut parada costumelor de baie in Grecia, dar a iesit in evidenta si i-a inebunit pe greci atunci cand a aparut la piscina intr-un costum de baie, de culoare neagra, extrem de sexy! Si asta n-a fost tot! Atunci cand a auzit ca noua ei piesa se aude la greci, Julia a inceput sa danseze pe plaja si a facut un adevarat spectacol atragand privirile celor din jur.

Cantareata s-a simtit bine in vacanta, s-a relaxat si a facut o adevarata cura de fructe de mare. Julia a revenit in tara plina de energie si asteapta sa inceapa concertele caci este in promovare cu noua piesa, “Solamente tu”.

Noua ei piesa,” Solamente tu”, sub egida Sprint Music, se aude deja in Grecia, asa ca hai sa-i mai dam si noi cel putin un play, nu?

https://www.youtube.com/watch?v=75FYF-Vm1mg

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *