Jukebox lanseaza single-ul si videoclipul „Absenta ta"
2018-11-15 20:45:47

Dupa ce in urma cu doua luni a lansat „Am ce nu am”, piesa care a adunat rapid peste un milion de vizualizari pe YouTube, Jukebox revine cu o noua piesa. Single-ul „Absenta ta”, compus de Alex Luft si Alex Iordanescu si produs in studiourile Luft Records, este o poveste care reda prin versuri framantarile pe care un om le are atunci cand este pe cale sa isi piarda sufletul pereche.

„«Absenta ta» nu este o piesa comerciala, este o piesa de suflet. O asculti, iar cand se termina, ramai pe ganduri si te intrebi: «Ce a fost asta?». Exact ca atunci cand iti gasesti sufletul pereche. Poate nu realizezi cu adevarat ce se intampla atunci cand traiesti povestea, ci abia in primul moment in care esti departe de persoana iubita, iti dai seama ca viata ta nu va mai fi niciodata la fel ca inainte. Framantarile apar atunci cand descoperi ca omul de care esti pe cale sa te desparti este «the one». Videoclipul este brut, natural, fara artificii. Sunt, pur si simplu, eu cu framantarile, nesigurantele, cautarile, visele, iluziile mele si cu sufletul pe afara. Am alaturi de mine in clip doua dintre motivele mele de fericire: sotia mea si rasaritul din Vama Veche”, povesteste Alex Vasilache, solistul Jukebox.

„Mi-a placut enorm sa lucrez la «Absenta ta», e o piesa bogata stilistic, care are un vibe de muzica clasica fuzionat cu un electro-trap si insertii de pop-rock. Pentru a sublinia partea clasica a piesei am avut invitati doi prieteni foarte dragi, Flaminia Nastai la violoncel si Alex Avramovici la clarinet. Piesa ma transpune in diferite stari, iar vocea inconfundabila a rockerului de serviciu, Alex Vasilache, da viata intregului peisaj”, adauga Alex Luft.

“«Absenta ta» este despre cum reinveti sa spui: «am gresit, imi pare rau». Am scris textul acesta cand eram in postura de a descoperi ca indiferent cat de multi prieteni crezi ca ai, intotdeauna jumatatea ta va fi acolo pentru tine cand ei dispar unul cate unul. Este despre femeia care iti ia totul, te leaga, te dezleaga si te face sa uiti cine esti, intotdeauna pentru binele tau, nu impotriva ta. «E atat de prezenta absenta ta» inseamna sa realizezi ca intarzii la intalnire uitandu-te la ceasul primit de la ea cadou. Inseamna sa recunosti pe pielea altcuiva parfumul ei si sa zambesti amar”, declara Alex Iordanescu.

Cu aproape 20 ani de activitate si peste 2000 de concerte live, Jukebox este una dintre cele mai populare trupe din Romania. Pana in prezent, Jukebox a lansat trei albume (“Christmas Songs”, “Feel Like Making Love” si “Picuri de rai”), iar anul trecut trupa a lansat “Vocea ta”, dar si „Auzi cum bate”, piesa care a fost selectata pentru a merge in finala Selectiei Nationale Eurovision 2018. In aprilie, Jukebox a lansat „Sugar Gumalaw”, prima productie romaneasca cu versuri in engleza si tagalog, iar in urma cu doua luni a lansat single-ul si clipul „Am ce nu am”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *