Jukebox lansează single-ul „Sexy foc"
2020-04-22 16:08:05

Jukebox lansează „Sexy foc”, un single fresh, plin de energie, cu un sound catchy, elemente funk, dance și multă voie bună. Compusă de către Marius Rozsdas și Andi Banică și produsă în studiourile Magic Juice, „Sexy foc” este o piesă ce te duce cu gândul la momentele când distracția începea alături de prieteni într-un club, la concerte, iar toată lumea rezona la unison pe aceleași ritmuri live. Însoțită de un lyric video cool ce completeză prin imagini mood-ul piesei, „Sexy Foc” este al doilea single pe care trupa Jukebox îl lansează anul acesta.

„«Sexy foc» – multă ironie și autoironie în plină pandemie. Acum visez la serile din club și îmi par dintr-o altă viață. Oricum, dacă va deveni obligatorie purtarea măștii în public, zâmbetele false vor dispărea, pentru că ochii sunt cei care transmit adevăratele sentimente. Ne vom privi mai mult în ochi decât până acum”, declară Alex Vasilache, solistul Jukebox.

Cu 3 albume, peste 2000 de concerte live și nenumărate single-uri, Jukebox este o trupă activă de 20 ani pe piața din România și este formată din Alex Vasilache (voce), Viorel Dodoc (chitară), Andrei Apostol (chitară), Răzvan Sofronescu (bass), Viorel Sîrbu (pian, acordeon, trompetă), Gabi Nistorescu (voce și pian) și Ovidiu Condrea (tobe). De-a lungul timpului, Jukebox a lansat single-uri precum „Am ce nu am”, „Absența ta”, „Să vină vinerea”, „Măști de porțelan”, dar și alte piese de succes alături de Bella Santiago, cum ar fi: „Când toată lumea sare”, „Vocea ta”, „Auzi cum bate” și „Mă întorc zi de zi”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *