JP COOPER revine triumfător cu noul single „Sing It With Me" feat. Astrid S
2019-05-06 20:27:11

Inconfundabilul artist britanic, JP Cooper, lansează „Sing It With Me”, o colaborare cu Astrid S – primul single după succesul albumului său de debut – „Raised Under Grey Skies”.

„Sing It With Me” este poate cea mai pozitivă dintre colaborările de până acum ale lui JP Cooper, care nu a fost niciodată timid în a coopera cu alți artiști. Cu cele două voci împletindu-se și armonii care o întregesc, piesa începe cu vocea plină de emoție a lui Cooper și explodează într-un refren care atrage atenția. Este soundtrack-ul perfect pentru ringul de dans, al unei zile pe plajă și se adaptează aproape oricărei ocazii. Cu un ritm susținut și voci entuziaste, piesa transmite o energie molipsitoare ce te lasă captivat de duetul celor doi.

Despre noul single JP declară: “Sunt aproape sigur că motivul pentru care cei mai mulți băieți pun mâna pe o chitară și compun o piesă are legătură cu o fată. Mi-am dorit o colaborare cu o voce sensibilă, iar Astrid S s-a potrivit de minune, am fost extrem de încântat atunci când am auzit-o cântând piesa. Mi-am dat silința să scriu un refren la fel de molipsitor ca Baby Shark, însă am realizat imediat că este imposibil. Una peste alta, a ieșit foarte bine”.

Un compozitor abil și un interpret strălucit, JP Cooper are o nevoie înnăscută de a transforma experiențele de viață în povești. Cu două single-uri de Top 10 în Marea Britanie – “Perfect Strangers”, pe care l-a scris alături de Jonas Blue și hitul “September Song”, care a adunat mai mult de 350 de milioane de ascultări – JP Cooper a vândut peste 10 milioane de single-uri și a depășit 1 miliard de stream-uri la nivel global. Alături de cele două hituri, pe albumul său de debut se regăsesc “She’s on My Mind”, “Passport Home”, “All This Love” și “Momma’s Prayers”, featuring Stormzy.

JP Cooper nu este străin nici de arenele live, cu show-uri sold out în locații faimoase, printre care se numără The Village Underground, Koko, 02 Forum Kentish Town, 02 Shepherd’s Bush Empire sau Roundhouse.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *