JP Cooper lanseaza „All This Love” (feat. Mali Koa)
2018-07-31 22:51:25

JP Cooper lanseaza piesa „All This Love” feat. Mali Koa, un material emotionant, care vine insotit de o animatie originala, ce recreeaza stilul unic, specific clasicelor filme regizate de Tim Burton, dar reuneste si elemente din cunoscuta productie Disney, Coco – castigatoare a premiului Oscar.
„In momentul in care m-am gandit la aceasta piesa m-am lasat inspirat de munca lui Tim Burton si de noua animatie, Coco. Atunci cand am inregistrat-o am ales sa folosim din plin sunete morbide, backing vocals si cateva efecte speciale. Am vrut ca pana si ritmul sacadat al pianului sa para a fi intretinut de un schelet – aproape poti auzi oasele izbindu-se unul de celalalt. Nu stiu din ce motiv, dar mi-a venit in minte imaginea unui schelet manipulat de sfori, ca a unei papusi cu viata. Corul nu este altceva decat memoria acestui schelet, care valseaza cu iubita pierduta de-a lungul coridoarelor lungi, prin camere, cei doi mentinand permanent contactul vizual.” – JP Cooper

„All This Love” marcheaza prima colaborare dintre JP Cooper si cantareata australianca Mali Koa, a carei cariera pare a se concretiza intr-un succes international.

Acesta varianta a piesei vine in completarea lansarii albumului de debut al lui JP Cooper, „Raised Under Grey Skies”, album pe care se regaseste si „September Rain”, o piesa molipsitoare, ce a adunat peste 297 de milioane de stream-uri pe Spotify, 43 de milioane de vizualizari pe YouTube si a inregistrat vanzari ce depasesc fabulosul numar de 3,5 milioane. Pe langa „September Song”, materialul reuneste si alte piese celebre precum „Passport Home”, „She’s On My Mind”, „Wait” si „Momma’s Prayers” (feat. Stormzy). Dupa ce a luat cu asalt spatiul european, JP Cooper se bucura acum de un imens succes in America de Nord.

Cantaretul originar din Manchester a facut o surpriza de proportii si publicului sau din Romania, sustinand un concert de neuitat saptamana trecuta, in cadrul festivalului Electric Castle.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *