Jorge Gonzalez, pe aceeasi scena cu Luis Fonsi si Jamiroquai la “Viña del Mar”
2018-02-14 19:33:47

Jorge Gonzalez, unul dintre artisti Cat Music Spain, reprezinta Spania si urca pe scena alaturi de Luis Fonsi si Jamiroquai in cadrul festivalului Viña del Mar 2018, ce se va desfasura in Chile intre 20 si 25 februarie 2018. Concursul, care a avut loc mai mult de cinci decenii in Viña del Mar, este considerat cel mai important si popular eveniment muzical din America Latina.

“Sunt foarte fericit sa pot reprezenta Spania aici, la Viña del Mar. Este cel mai mare festival din America Latina – de aceea i se si spune «el festival de los festivales». Ma simt onorat sa fiu pe aceeasi scena cu Luis Fonsi, Gente de Zona si Jamiroquai si le promit fanilor mei ca o sa vada un Jorge Gonzalez diferit cu un show incendiar. «Tu Boquita» este un cantec puternic pe care il dedic tuturor astazi si profit de aceasta ocazie sa va urez un «Happy Valentine’s Day». Multumesc, Cat Music Spain, pentru sprijin si astept cu nerabdare sa trecem prin aceasta experienta unica impreuna”, declara artistul.

Cantaretul spaniol, Jorge Gonzalez, vrea sa cucereasca Romania cu ritmurile caliente si cea mai seducatoare piesa – “Tu Boquita”, prima lansata in Romania, alaturi de Cat Music. Carismaticul artist a luat cu asalt Spania odata cu participarea in cadrul emisiunii “La Voz” (Vocea Spaniei), unde s-a clasat pe locul 2 in finala. Primul lui single, “Diquelame”, a primit discul de aur, un succes care s-a concretizat intr-un turneu national intr-un timp scurt.

Pana la single-ul “Tu Boquita”, Jorge Gonzalez a avut numeroase aparitii si interpretari live remarcabile, inca de la 17 ani. Varianta lui pentru piesa “Lucia” a starnit numeroase reactii, iar artisti ca Alejandro Sanz si Joan Manuel Serrat l-au felicitat pentru interpretare. In 2015, Jorge a facut parte din juriul emisiunii de talente pentru copii – “Pequeños gigantes”, iar in 2016 a participat alaturi de familia sa in cadrul reality-show-ul “Gipsy Kings”.

In decembrie 2016, Cat Music, cea mai importanta casa de discuri din Romania si un jucator important al industriei muzicale internationale, s-a extins worldwide prin prima filiala internationala – Cat Music Spain. In prezent, piese precum “Get Lost” (Paul Damixie) si “Coco Bongo” (DJ Sava ft. Olga Verbitchi) se aud in topurile radio din Spania.

In urma cu mai putin de o luna, canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music a stabilit un nou record: 4.000.000 de abonati, depasind zeci de canale din Europa de Est si nu numai. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, Cat Music are cu peste un milion de abonati mai mult. Aceasta cifra pozitioneaza canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music pe primul loc in topul canalelor din Romania cu cei mai multi abonati. Din portofoliul label-ului fac parte nume ca Smiley, Lidia Buble, Delia, What’s UP, Ruby, Andreea Banica, JO, Elena Gheorghe, Voltaj, Alex Velea, Diamante FMM si Noaptea Tarziu.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *