Jonas Brothers lansează albumul „Happiness Begins"
2019-06-07 17:19:08

În timp ce noile lor single-uri au luat cu asalt o lume întreagă, frații Jonas aduc fanilor de pretutindeni bucuria pe care au așteptat-o de aproape un deceniu și lansează albumul „Happiness Begins”.
Imediat după ce „Sucker” a intrat în istorie ca fiind primul single semnat Jonas Brothers care a ajuns pe prima poziție în Top 40 radio (conform Mediabase) și „Cool” a urcat în Top 20, reușind să aducă un mare plus culturii pop internaționale, albumul „Happiness Begins” reprezintă următorul pas spre succesul complet.
„Happiness Begins” este o poveste despre frăție. De la umilele rădăcini ale unor fii de pastor din New Jersey, până la ascensiunea lor meteorică, un lucru a rămas la fel – legătura indestructibilă dintre frații Jonas. Noul material semnat Jonas Brothers succedă lansarea documentariului „Chasing Happiness”, realizat în parteneriat cu Amazon Studios, Philymack și Federal Films.
În acest moment, „Sucker” înregistrează peste 380 de milioane de ascultări, reușind să se claseze, până săptămâna trecută, pe primul loc în topurile Apple Music, Spotify și iTunes din America de Nord. La nivel global, „Sucker” este #1 pe Apple Music, #1 pe YouTube, #1 pe Twitter, #2 pe Spotify, devenind cea mai ascultată piesă de pe platformele digitale. Odată cu succesul înregistrat de „Sucker”, Jonas Brothers a devenit prima trupă care a debutat ca #1 în Billboard Hot 100 secolul acesta. Luând în calcul reușitele celor două single-uri deja lansate de pe album, succesul materialului „Happiness Begins” este doar o chestiune de timp.

Ascultă / Descarcă albumul: https://umusic.lnk.to/HappinessBegins, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *