Jonas Brothers anunță lansarea albumului „Happiness Begins"
2019-05-06 19:22:38

„Cel mai mare comeback al anului a devenit și mai mare” – NY (22 aprilie 2019)

În timp ce noile lor single-uri au luat cu asalt o lume întreagă, frații Jonas aduc fanilor de pretutindeni bucuria pe care au așteptat-o de aproape un deceniu și anunță lansarea albumului „Happiness Begins”, programată pentru 7 iunie.
Săptămâna trecută, „Sucker” a intrat în istorie ca fiind primul single semnat Jonas Brothers, care a ajuns pe prima poziție în Top 40 radio, conform Mediabase. Urmând aceeași linie, „Cool” a urcat în Top 20, reușind să aducă un mare plus culturii pop internaționale.
În acest moment, „Sucker” înregistrează peste 380 de milioane de ascultări, reușind să se claseze, până săptămâna trecută, pe primul loc în topurile Apple Music, Spotify și iTunes din America de Nord. La nivel global, „Sucker” este #1 pe Apple Music, #1 pe YouTube, #1 pe Twitter, #2 pe Spotify, devenind cea mai ascultată piesă de pe platformele digitale.
Odată cu succesul înregistrat de „Sucker”, Jonas Brothers a devenit și prima trupă care a debutat ca #1 în Billboard Hot 100 secolul acesta.
În completarea noului album, Jonas Brothers anunță și parteneriatul cu Amazon Studios, Philymack și Federal Films pentru lansarea unui documentar, a cărui premieră va avea loc în peste 200 de teritorii.

Mai e puțin 🙂

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *