Jonas Blue lanseaza „What I Like About You" feat. Theresa Rex
2019-03-22 18:53:39

După succesul de necontestat al single-urilor regăsite pe albumul său de debut, „Blue”, Jonas Blue ne demonstrează că nimic nu îi poate înfrâna elanul și lansează piesa „What I Like About You”, un featuring cu Theresa Rex, renumita artista pop din Danemarca.
„What I Like About You” ne induce starea unei iubiri aflate în stadiu incipient, a cărei narațiune este marcată în profunzime de entuziasm și spirit rebel, iar sunetul electronic ce coordoneaza firele poveștii te duce instant cu gândul la inconfundabilul DJ englez.
Jonas Blue continuă să îi încurajeze pe unii dintre cei mai interesanți artiști aflați la început de carieră și colaborează cu Theresa Rex, care a devenit cunoscută în urma lansării hit-ului „Solo Dance”, alături de Martin Jensen.
„În momentul în care am auzit vocea Theresei în piesa am știut că o să vreau să lucrez cu ea cândva. Are un timbru unic, ce încarcă fiecare cuvânt cu o emoție unică. Sunt fericit să pot ajuta din nou un tânar talent”, declară Jonas Blue.
Luând în considerare succesul single-ului „Rise”, care a fost unul dintre cele mai mari hit-uri ale acestei veri, și al piesei „Polaroid” feat. Lennon Stella, ce a dominat clasamentele internaționale în această toamnă, „What I Like About You” deține toate datele necesare pentru a deveni fundalul sonor al primăverii anului 2019.
Din momentul în care a făcut coverul după piesa lui Tracey Chapman, „Fast Car”, până în prezent, Jonas Blue a fost ascultat de peste 7 miliarde de ori, a vândut 38 de milioane de single-uri, a câștigat 5 premii BRIT și a fost certificat cu 120 de discuri de platină la nivel global.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *