Jon Brian si Sandra N lanseaza single-ul "Trandafiri"
2019-06-25 19:09:04

O noua colaborare a luat nastere intre Jon Brian si Sandra N. Piesa “Trandafiri” este despre o situatie cu care multi dintre noi ne-am confruntat: o relatie plina de minciuni, in care partenerii au ajuns la capatul puterilor si isi spun “adio”.

Melodia este compusa de Jon Brian, Florin Popa si Cristian Gabriel Militaru, versurile sunt scrise de Jon Brian si Tatiana Artic, iar regizorul clipului este Cristian Gabriel Militaru.

“Atunci cand devenim invizibili sau doar niste fantasme in cei mai importanti ochi din lume, simtim cum totul in noi se ofileste. Sufletul stie cand sfarsitul povestii pe care o doream infinita, se apropie”, declara Jon Brian.

Jon Brian a lansat pana acum single-uri ca “I live in California”, in colaborare cu Doddy sau “O strada din Paris”, dar si colaborari cu artiste precum Andia, Adeline sau Tinna, cu versuri in limba romana, cat si in limba engleza.

Sandra N si-a inceput cariera inca de mica, de la varsta de 4 ani, cand a concurat la un show muzical pentru copii. A reprezentat tara noastra la numeroase festivaluri de muzica din Turcia și Italia. Artista a ajuns rapid la inimile oamenilor, cumuland zeci de milioane de vizualizari pe YouTube cu piese ca “Ma dor ochii, ma dor”, “Liar” sau “Amor Gitana”. Dupa pauza pe care a facut-o devenind mama, Sandra a lansat piesele “De dragul tau” si “Noi Amintiri” (feat. Two), iar acum si-a unit fortele cu Jon Brian pentru o noua colaborare.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *