John Newman lanseaza single-ul „Feelings"
2019-03-09 21:08:56

John Newman, una dintre cele mai recognoscibile voci din industria muzicala si creatorul unora dintre cele mai mari hit-uri din ultimii ani („Feel The Love”, „Love Me Again”, „Blame”), lanseaza single-ul „Feelings”.
Piesa „Feelings” a fost scrisa in Suedia si produsa de Newman si Jarly – producatorul pieselor „Lullaby” si „Came Here For Love”, de la Sigala.
Bucurandu-se de renume international si de o cariera prolifica, succesul a devenit un lucru obisnuit pentru Newman, care a atins de curand performanta de a inregistra 2 miliarde de ascultari la nivel global pentru piesele proprii si 4.5 miliarde de ascultari totale.
Dupa lansarea din 2015 a albumului „Revolve”, care succeda albumul premiat cu disc de platina – „Tribute”, John si-a luat o binemeritata pauza dedicata rezolvarii unor probleme de sanatate si clarificarii dilemelor existentiale. „Revolve” a fost inregistrat aproape integral in Los Angeles, orasul in care Newman a petrecut mult timp, insa, in timp, inima l-a purtat din nou in UK, locul caruia aceasta ii apartine cu adevarat.
Hit-ul #1, „Love Me Again”, „Blame” (care a vandut 4 milioane de unitati la nivel global) si albumul „Tribute”, care integreaza si single-ul „Come & Get It”, au facut din Newman un adevarat fenomen international.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *