Joep Beving lansează albumul „Henosis"
2019-04-05 23:18:38

Joep Beving, renumitul compozitor olandez, lansează „Henosis”, un material fabulous, care oferă ascultătorului o experiență complexă, atât din punct de vedere auditiv, cât și vizual.

„Henosis” este ultima parte a trilogiei lansate de Beving pe parcursul ultimilor patru ani și materialul care marchează sfârșitul a ceea ce se poate numi una dintre cele mai emoționante călătorii introspective redate prin muzică.
Prima parte a trilogiei, „Solipsism” (2015), a reușit să înregistreze peste 80 de milioane de ascultări pe Spotify, o performață notabilă pentru un interpret de muzică clasică.

Imediat după semnarea contractului cu Deutsche Grammophon, cariera lui Joep Beving, revelația muzicii neo-clasice, a înflorit. „Prehension”, cea de-a doua parte a trilogiei, a fost lansată în anul 2017 și a fost urmată de un spectacol incredibil, un dans care s-a concentrate pe jocul a 300 de drone și a avut loc în cadrul festivalului Burning Man.

Povestea pe care Joep Beving vrea să o împărtășească lumii continuă prin lansarea „Henosis” (termen ce provine din limba greacă și face referire la ideea de unicitate). Noul material integrează o vizune clasică tradițională, care este scrisă și interpretată într-un mod atât de profund, încât va stârni admirația încă la prima ascultare.

„În ciuda diferențelor culturale, cred că există în noi puterea de a găsi un sens comun și o definiție a stării de a fi om”, declară Beving în notele noului său album.

Poți asculta / descărca albumul: https://umusic.lnk.to/HenosisPR, apoi te aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *