Joanna Jo - Fata din oglinda (single nou)
2015-04-23 14:34:59

Joanna Jo este artista care propune un new entry promitator pe piata muzicala autohtona. In cateva randuri ne-a povestit cat se poate de sincer ca atunci cand muzica pleaca din suflet si relateaza o experienta traita la un moment dat in viata, lucrurile vin de la sine deoarece te regasesti in ceea ce faci.

Asa s-a intamplat si cu aceasta melodie. Practic, piesa cu numele “Fata din Oglinda” a luat nastere din dorinta de a avea curajul de a fi tu insuti. Astfel ca mesajul pe care-l transmite aceasta melodie este chiar o poveste de viata a artistei bine asezata si bine structurata, o poveste in care cu siguranta ne regasim sau pe care multi dintre noi au trait-o!

Melodia a fost compusa de Andreias Mihai, textul fiind scris de Dulf Ioana Alexandra si Andreias Mihai. De mixing si mastering s-a ocupat Bunicu’ Magic, artwork-ul purtand semnatura lui Catalin Cristea.
Acestea fiind spuse, va lasam sa audiati piesa “Fata din Oglinda”, interpretata de Joanna Jo.

Acestea fiind spuse, va invit sa ascultati noul single al frumoasei brunete, Joanna Jo, “Fata din oglinda”, piesa ce cu siguranta va va placea!

https://www.youtube.com/watch?v=cn0g6DaCeLk

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *