JO lansează „Vocea ta", o baladă emoționantă
2021-05-04 15:51:18

„Vocea ta” este numele noului single pe care JO îl lansează la final de primăvară, o baladă emoționantă despre iubire, despărțire și durerea ce rămâne întipărită în suflet. „«Vocea ta» este o piesă personală, sensibilă. Cred că cele două lucruri care îți lipsesc și nu sunt palpabile când persoana iubită nu mai e lângă tine sunt iubirea și «vocea»”, spune JO.

„Cândva era cântecul nostru care vorbea de tot ce aveam” sunt versurile prin care artista își deschide sufletul și cântă despre sentimentele pe care le simțim atunci când persoana de care ne îndrăgostim și care ne umple inima de fericire lasă un gol imens viața noastră.

„Am scris această piesă alături de JUNO, după mai mult de 4 luni în care nu ne mai văzuserăm. Ne-au copleșit sentimentele și de aici atâta greutate, sinceritate și vulnerabilitate în piesă. Prima strofă face referire la «Caută-mă», prima noastră colaborare: «Cândva era cântecul nostru care vorbea despre tot ce aveam / Ne promitea că ne-am găsit pe viața, dar încă ne căutam». Alături de noi au scris și Șerban Cazan și Giulia, cea mai bună prietenă a mea”, povestește JO.

„Pentru că vocea ta nu se mai auzea” sunt cuvintele pe care mulți dintre noi le rostim atunci când realizăm că cel drag nu mai este lângă noi și trebuie să înfruntăm durerea ce ne sfâșie sufletul în mii de bucăți. Protagonistă în propriul clip, JO interpretează rolul unei femei care încearcă să facă față despărțirii, dar amintirile cu el sunt cele care îi tulbură liniștea.

O coproducție Cat Music și HaHaHa Production, single-ul este compus de către artistă alături de Alexandru Stancu, Giuliana Damian, Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu, iar videoclipul este regizat de către SAN.

JO este una dintre cele mai apreciate voci din România, ce ajunge de fiecare dată la inimile fanilor prin piesele pe care le lansează. În ultimul an artista a cucerit publicul și topurile de specialitate cu hituri precum „Lacrimile”, „Noapte polară”, „126″ și „Adio”, single lansat de ziua sa de naștere. În noiembrie JO a lansat „Iubirea mea”, o piesă ce are la bază tot o poveste de dragoste, însă nu una cu final fericit. Recent, artista a lansat împreună cu Juno „Mă mai ia”, hit ce ce arată o poveste indreptată către momentele precedente unei despărțiri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *