Jessie J lanseaza primul sau album dedicat sarbatorilor de iarna
2018-11-21 22:19:03

“Iubesc muzica de Craciun si din acest motiv sunt extrem de entuziasmata pentru acest album.”- Jessie J

Piesa “This Christmas Day”, care a dat, ulterior, si numele albumului, isi propune sa aduca putina bucurie si iubire in vietile celor care, in ziua de Craciun, au persoane dragi alaturi de care si-ar fi dorit sa petreaca sarbatorile insa nu a fost posibil.

“Craciunul fiind o zi dedicata iubirii, mi-am dorit sa pot sa aduc putina alinare si in vietile celor mai putin norocosi.”- Jessie J

Albumul “This Christmas Day” prezinta o colectie de piese care promite sa aduca in casele ascultatorilor atmosfera calda, intima, a sarbatorilor. Materialul include si melodii clasice de Craciun, precum “Santa Claus Is Coming To Town” si “Silent Night”, insa toate sunt reinterpretate in varianta artistei Jessie J. Din colectie nu lipsesc nici colaborarile, printre care se afla si Boyz II Men, pentru piesa “Winter Wonderland”, respectiv Babyface, pentru piesa “This Christmas Song”.

“This Christmas Day” Tracklisting:
1. Santa Claus Is Comin’ to Town
2. Man With The Bag
3. Rockin’ Around the Christmas Tree
4. Jingle Bell Rock
5. Rudolph The Red Nosed Reindeer/Jingle Bells
6. Let It Snow
7. Winter Wonderland feat. Boyz II Men
8. The Christmas Song feat. Babyface
9. This Christmas Day
10. White Christmas
11. Silent Night

Haideti sa ascultam/ descarcam impreuna albumul aici: https://umusic.lnk.to/ThisChristmasDayPR, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *