Jessie Banes lanseaza single-ul „Saruta-ma”, feat Surche
2018-07-19 16:30:18

Jessie Banes, o artista din noul val, talentata, pozitiva si cu o energie debordanta, lanseaza al doilea single din cariera – „Saruta-ma”, alaturi de Surche.

Jessie este mereu intrebata daca acesta este prenumele ei adevarat, iar explicatia este ca parintii ei au fost inspirati de o piesa de-ale lui Joshua Kadison – Jessie. Se poate spune ca aceasta cariera i-a fost predestinata intr-o forma sau alta, desi si-a descoperit pasiunea pentru muzica abia la varsta de 12 ani, cand a inceput sa ia primele ore de canto.

Single-ul „Saruta-ma” este compus de catre artista, alaturi de Silviu Mindroc, Razvan Bogdan Surche, Daniel Iosif si Emanuela Oancea, iar videoclipul este regizat de catre Silviu Mindroc, alaturi de echipa lui District Production.

“Saruta-ma’ este o piesa in care am pus foarte mult sufet si in care m-am implicat in ceea ce priveste crearea ei. Mi-am facut o super gasca, alaturi de care am inceput sa compun, chiar facand un featuring pe această piesa cu colegul meu, Surche. Sunt foarte fericita de rezultat, atat in ceea ce priveste piesa, cat si videoclipul ei, pentru care ii multumesc lui Silviu Mindroc, dar si intregii echipe! Am filmat in judetul Bihor, la o cariera de piatra, dupa cum v-am obisnuit inca de la primul videoclip, care este filmat in Baile Felix. Cei care au fost la concertele pe care le-am sustinut deja vara aceasta, au putut asculta, in premiera piesa “Saruta-ma” live, iar acum o pot asculta, in sfarsit, si pe YouTube! Va pup #teamjessie!”, declara Jessie.

Jessie Banes a crescut in radio, fiind alaturi de tatal ei si de mica a cochetat cu televiziunea, moderand doua emisiuni de copii la un post local. In anul 2015, a participat in cadrul emisiunii Vocea Romaniei, concurand impotriva tatalui ei, poveste nemaintalnita pana atunci in tara noastra. In 2018, a participat la Eurovision cu piesa „Lightning Strikes”, ajungand pana in semifinale, fiind foarte apreciata de publicul si de fanii acestui concurs. Primul single, „Ultima piesa de dragoste”, il lanseaza la inceputul acestui an. Datorita experientei acumulate in numarul mare de concerte live pe care le-a sustinut, Jessie impresioneaza intotdeauna prin prezenta ei scenica si energia pe care o transmite publicului.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *