JerryCo si Adda sfasie inimi si le umplu de bucurie in acelasi timp cu "Absent Nemotivat"
2015-01-21 14:43:12

“Absent Nemotivat”, noul single semnat JerryCo, un featuring cu Adda, se bucura de un real succes, in doar 6 zile de la lansare, videocllipul ce promoveaza piesa strangand mai bine de 530 de mii de vizualizari pe Youtube. Totodata, drama unei adolescente fara tata i-a inspirat pe foarte multi oameni sa isi spuna povestile online.

JerryCo a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emotionant venit de la I.A., o fata din Braila care a trait drama artistului: “Asteptam de mult piesa ‘Absent Nemotivat’, insa nu ma asteptam sa plang cand am ascultat-o prima data… E fix povestea mea, povestea copilariei mele, povestea anilor in care am crescut alaturi de un tata nepasator ce-si vedea doar interesele sale… Un tata ce nu m-a incurajat vreodata, un tata care m-a privit intotdeauna ca pe un lucru nefolositor, un tata care n-a fost niciodata mandru de realizarile mele, un tata care nu mi-a spus vreodata ‘te iubesc’…
Nici macar eu nu mi-as fi putut canta povestea mai bine! Muzica ta e pe repeat in castile multora si te apreciez sincer!!! Bafta in ceea ce faci in continuare!”.

JerryCo a completat postarea si le-a scris fanilor ca: “Am primit zeci de astfel de mesaje zilele astea si am decis sa impartasesc unul dintre ele cu voi (cu acordul persoanei de la care l-am primit, dar am pastrat doar initialele pentru a proteja caracterul privat al conversatiei) pentru ca toti cei care au trecut prin experiente similare sa stie ca nu suntem singuri, dar suntem tari”.

“Ma bucur enorm ca muzica mea ajunge la inimile oamenilor si ca se regasesc atat de multi in povestea mea. Feeling-ul e mixt, e si o binecuvantare si un blestem. Cand pun pe share o drama personala, un ochi imi rade de bucurie pentru ca munca mea e apreciata, iar celalalt imi plange pentru ca acei oameni au trait versurile pe pielea lor sau se afla chiar acum in asemenea situatii nefaste. Iar eu stiu cat de tare poate sa doara”, adauga JerryCo.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *