JerryCo - N-ai Tupeu (videoclip nou)
2015-07-02 18:54:43

JerryCo_N-ai tupeu_Alexia

Cum de multe ori auzim că într-o relaţie de cuplu rolurile s-au inversat, femeia devine “locomotiva”, iar bărbatul este cel supus şi ascultător, JerryCo lansează single-ul “N-ai tupeu”, o provocare pentru ambii îndrăgostiţi.

Piesa este de fapt un pamflet, iar JerryCo ne cântă despre cum bărbaţii şi-ar dori să fie şi ei răsfăţaţi de către jumătatea lor, care uneori uită să ofere la rândul ei atenţie.

„Cred că bărbaţii ştiu că ea este şefa, dar mai visează din când în când să fie un pic mai implicată în activităţi casnice. Oricum, eu consider că fericirea constă într-un parteneriat între cei doi îndrăgostiţi, iar clipul este o caricaturizare a relaţiilor de cuplu de la noi”, mărturiseşte JerryCo.

Clipul a fost regizat de Florin Botea, cu care artistul a mai colaborat pentru “Absent nemotivat”, single-ul precedent al lui JerryCo în colaborare cu Adda.

În videoclip o putem vedea pe Alexia Țalavutis, cunoscută datorită succesului cu LaLa Band şi a filmului “Pariu cu viaţă”, care întruchipează, alături de JerryCo, personajul femeii frumoase, certată cu treburile gospodăreşti.

“Pentru rolul feminin aveam nevoie de o persoană carismatică şi imediat m-am gândit la Alexia, care a acceptat invitaţia mea de a-mi fi parteneră în clip. Plină de energie şi profesionistă, Alexia m-a ajutat să nu fiu stânjenit de unele ipostaze din clip”, adaugă JerryCo.

În ultima vreme, artistul îndrăgit, JerryCo a îndrăznit să spună lucrurilor pe nume în single-uri ca “Aşa trec anii” feat. Proconsul, “Campion” feat. Alex Vasilache şi “Rdk-te şi fugi” în colaborare cu Gabriel Cotabiţă. “N-ai tupeu” nu face o excepție, așa că haideți să urmărim clipul!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *