Jennifer Lopez feat. Iggy Azalea - Booty (videoclip)
2014-09-19 13:40:42

Jennifer Lopez si Iggy Azalea incendiaza internetul dupa ce au lansat videoclipul pentru Booty. Miscari senzuale, posterioarele sexy din industrie, ciorapi de plasa si mult ulei sunt ingredientele pentru un clip hot!

J.Lo si-a tot tinut fanii in asteptarea acestui clip si nu vor fi dezamagiti, fiind cel putin la fel de provocator ca Anaconda. Videoclipul lui Nicki Minaj e cel care a starnit cele mai multe comentarii despre fund si numai si se pare ca miss Lopez isi ia inapoi coroana de la rapperita cu aceasta ocazie. Materialul e sexy insa nu pica in vulgar, declaratie data chiar de diva: It’s very editorial and classy and high energy and booty-ful.

Booty este cel de-al treilea single extras de pe albumul AKA, iar Jennifer Lopez l-a inlocuit pe rapperul Pitbull, cel care apare in varianta originala a piesei, cu Iggy Azalea pentru remix. Alegerea e cu atat mai buna, cu cat Ziggy a devenit cunoscuta, cel putin in ultima vreme, mai mult pentru posteriorul ei si mai putin pentru albumul The New Classic.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *