Jelly Beans - un nou proiect muzical cu potential de dependenta!
2016-12-02 18:48:45

“Goodbye” este titlul piesei de debut marca Jelly Beans, un proiect care va aduce ceva nou pe piata muzicala, imbinand doze de mister, magie, indie si pop.

Justificarea din spatele numelui reprezentativ al noului proiect este simpla: textura si continutul din popularele bomboane este la fel de surprinzatoare precum sound-ul promovat de artist. Creatiile ce poarta semnatura Jelly Beans au, de asemenea, un vibe molipsitor ce va curge din difuzoare cu aceeasi consistenta dependenta ca a bomboanelor.

O intamplare amuzanta este faptul ca aceste Jelly Beans sunt si preferatele fondatorului acestui proiect, iar in momentul in care a auzit piesa la prietenii Alama & Pink Elephant, tocmai ce desfacea o punga de jeleuri.

“M-am regasit in acordurile piesei, si era exact ce imi doream demult, iar vocea lui Irene, care era ghid pe piesa m-a cucerit din prima, si am decis ca versurile din “Goodbye” pot transmite ce simt doar prin ea.” povesteste artistul.

Ce a urmat mai departe poate fi pus doar pe seama coincidentelor fericite care au adus producatorii, prietenii, piesa si o punga mare de bomboane colorate in acelasi loc.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul single-ului semnat Jelly Beans, “Goodbye”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *