JEASMINE îți oferă inima... odată cu lansarea primului ei single: "Ia-mi inima"
2017-11-20 16:14:10

Spunea cândva George Enescu, că “muzica pornește de la inimă și se adresează inimilor”. Mai ales când pornește de la inimă de copil…
Și nu orice fel de copil, ci unul talentat! 😊 💗

Așa ne-am gândit și noi când am alcătuit prima echipă de producție muzicală din România, exclusiv dedicată copiilor! 🎶 🙆
Mai exact, sunete moderne, personal branding, multă veselie și desigur, talent!

Nu ne credeți? Avem și dovada: CONSECVENȚA!

Căci acesta este cel mai reprezentativ cuvânt pentru Jeasmine Socaci, o domnișoară superbă de 14 ani, din Târgu Ocna, care lansează astăzi primul ei single.

Totul a început de când Jeasmine a participat la prima serbare, la gradiniță și unde a primit titlul de “cea mai bună voce”…

“Nu știu dacă s-a întâmplat datorită magiei sarbătorilor de Crăciun, însă de-atunci m-am îndrăgostit de muzică. Cantam colinde și iarna și vara și primăvara… ”

Abia după ce Jeasmine a împlinit 10 ani, părinții ei și-au dat seama că treaba e mai mult decât serioasă și au înscris-o la cursuri de canto. Și de acolo, la sute de concursuri și festivaluri, de unde micuța artistă nu s-a întors cu mâna goală, ci cu la fel de multe premii și trofee atât naționale, cât și internaționale.

Ba mai mult decât atât, numele artistei a apărut și în presa internațională, KULTPLUS descriind-o ca “fețița cu voce puternică”: Jeasmine, a Romanian girl who sings Rona Nishliu ‘Suus’ strongly (VIDEO)

Astăzi, Jeasmine debutează de-adevăratelea în industria muzicală, cu primul ei single, intitulat “IA-MI INIMA”.

Îmi place la nebunie piesa asta și sper ca ăsta să fie sentimentul și celor care o vor asculta!

Așadar, acestea fiind spuse, te invit să asculți ce are de spus mica artistă în primul ei single, “Ia-mi inima”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *