Jean Gavril lanseaza versiunea acustica a piesei “Rosu aprins”!

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Roton da startul unei noi sesiuni live acustice, filmata la RTN Factory. RTN Factory este un nou concept original care ofera fanilor sansa de a-si asculta preferatii intr-un cadru intim si relaxant. Primul artist care da startul sesiunilor de la RTN Factory este Jean Gavril, ce lanseaza “Rosu Aprins”, un cover dupa! Luna Amara. Aceasta este prima piesa din set-ul lui Jean, inregistrata special pentru acest acustic. Live session-ul lui contine 3 piese: “Rosu aprins”, “Tu nu ai stiut” si “Fata bea cu mine”.
Piesa “Rosu aprins” este o declaratie de dragoste, interpretata cu patos de catre Jean Gavril, a carui voce inconfundabila este la inaltime. Aceasta versiune acustica ofera piesei o noua abordare pe acorduri de chitara, ce creeaza un cadru intim.

Jean Gavril este unul dintre putinii artisti ce reuseste sa atraga atentia atat ascultatorilor de muzica alternativa cat si comerciala, jucandu-se cu linia ce desparte cele doua lumi la fiecare lansare. Piese precum “Fata bea cu mine” si “Cutit la abdomen” au atras atentia radiourilor alternative, iar cel mai recent artistul a lansat single-ul “Oh, Ramona”, piesa principala de pe coloana sonora a filmului cu acelasi nume, urmat de colaborarea cu Feli pentru “Iti pare rau”, o noue versiune a slagarului clasic semnat de Dan Spataru. Cel mai recent, l-ati putut asculta alaturi de Feli, cu care a facut echipa pentru a lansa hit-ul “Ultimul Val.

Pareri?

Comentarii