Jean Gavril lanseaza provocarea: Totul sau nimic
2016-03-10 19:28:38

Un artist complet si complex – asa ar fi descrierea scurta si cuprinzatoare a lui Jean Gavril, un nou personaj muzical pregatit sa preschimbe fete anoste intr-unele zambitoare si sa transforme melancolia in poezie pe note muzicale.

Artistul a lansat un nou single, “Totul sau nimic”, care intruchipeaza, de altfel, un motto pe care l-a urmat in viata cu pasiune si determinare. Videoclipul va fi proiectat in seara aceasta, in compania artistilor Roton si HaHaHa Production, in True Club, incepand cu ora 20:00. Totodata, Jean va sustine si un scurt recital live 100% alaturi de trupa sa. Mai multe detalii despre eveniment puteti regasi aici: https://www.facebook.com/events/238681766475383/

„Eu sunt in cautari cu mine insumi, ca noi toti de altfel, iar piesa asta e o abordare noua pentru mine. Imi place, are contraste intre strofe, refren, versuri, lucruri care se aplica si in real life la mine.

Totul sau nimic contine un mesaj universal valabil pentru toti cei care isi doresc sa realizeze lucruri marete si nu se multumesc cu jumatati de masura, dar este si povestea mea de dragoste, prin care un muzician si o dansatoare, separati de mii de kilometri, au reusit sa reziste in ciuda a ceea ce lumea le-a spus ca este imposibil”, a declarat Jean.

Pentru Jean Gavril muzica inseamna energie. O energie pe care doreste sa o transmita publicului. Nu crede in granite sau limite. Nu se multumeste cu jumatati de masura. Vrea si stie cel mai bine sa se exprime prin muzica. O face fara sa se gandeasca: De ce? Pentru ce? Cand? Unde?.

Student la Arhitectura, in varsta de doar 21 de ani, Jean Gavril este un artist desavarsit si este o adevarata orchestra umana – canta si compune la toate instrumentele unui full band, de la tobe la clape, chitara, bass si bineinteles voce.

Timpul liber si-l dedica tot artei, scriind poezii si versuri la propria sa masina de scris. Pe langa asta, se joaca cu aparatul de fotografiat, realizeaza navomodele, il citeste de Marchizul de Sade si asculta muzica: de la Led Zeppelin la The White Stripes si de la Paolo Nutini la Green Day.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al lui Jean Gavril, “Totul sau nimic”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *