Jean Gavril lanseaza "Picioarele Reci"
2017-06-12 19:42:31

“Ahh, ce picioare reci ai” este refrenul pe care o sa-l cantam cu totii vara aceasta din “vina” lui Jean Gavril, una dintre cele mai promitatoare voci din noua generatie.

Artistul lanseaza astazi noul sau single – “Picioarele reci”. Scrisa cu aproximativ un an in urma de catre Jean si produsa in studiourile HaHaHa Production, “Picioarele reci” este despre “vara, soare, iubire si, nu-n ultimul rand, picioare goale”.

“Piesa asta este despre acea persoana care se urca langa tine in pat si pune picioarele reci pe tine, un sentiment atat de simplu, atat de comun, atat de dulce.

Recunosc ca a durat putin mai mult pana am desavarsit piesa, dar ne-am distrat, am muncit mult si, cu putin noroc, lumea va simti asta. Eu va doresc sa traiti, fratilor, sa traiti la maximum vara asta, viata asta si, pana data viitoare, va astept in soare.” – Jean Gavril

Videoclipul, realizat de Razvan Leucea (Monolit Studio), surprinde drumul spre mare a unor indragostiti, care sunt chiar Jean si prietena lui, ce se bucura intens de viata, natura si iubire.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Picioarele reci”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *