J&B Blending Spirits lansează un nou blend, la intersecţia dintre două generaţii

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Anul acesta, J&B continuă să vadă o provocare în colaborările neconvenționale. Cum se întâmplă fenomenul? De data aceasta este vorba de reprezentanţii unor generaţii diferite care se întâlnesc pentru prima oară în muzică. Odată ce spiritele independente s-au întâlnit, demers pe care J&B îl susţine din plin, a reieşit o colaborare care sfidează dependenţa de trenduri şi timp. Trupele COMPACT şi The Motans au demonstrat că muzica n-are vârstă, iar fanilor ambelor formații le este promisă o experiență unică.

Trupa COMPACT s-a format în 1977, însă a cucerit publicul în 1983, graţie piesei Fata din vis, care astăzi este reinterpretată de The Motans, la invitaţia J&B Blending Spirits. Trupa COMPACT înseamnă, în 2017: Paul Ciuci – voce, chitară; Cătălin Tuţă-Popescu – clape; Ionuţ Micu – tobe; Lucian Iluţ – bass. The Motans este Denis Roabeş, un tânăr din Republica Moldova în vârstă de 28 de ani, care a decis să renunţe la cariera în marketing şi vânzări pentru a-şi urma pasiunea de a face muzică. Probabil nu s-a aşteptat ca greii rock-ului românesc să reinterpreteze piesa lui, 1000 RPM, lansată în primăvara acestui an şi ascultată de peste 3 milioane de ori pe YouTube, însă J&B Blending Spirits a făcut acest transfer posibil.

Te aşteptăm pe blendingspirits.ro şi pe Facebook J&B România, unde poţi descoperi mai multe informaţii despre blendurile muzicale J&B şi despre toate detaliile campaniei Blending Spirits.
Blending Spirits a fost lansat în noiembrie 2015 cu o identitate extrasă din ADN-ul de brand – combinaţia a două spirite libere şi surprinzătoare, Justerini şi Brooks. Noutatea de anul acesta este reprezentată de întâlnirea dintre două generaţii care sunt legate de acelaşi spirit. J&B a provocat în trecut întâlnirea dintre personalităţi muzicale diferite, prin blendurile dintre Macanache şi Adda, Robin and the Backstabbers şi Alex Velea, sau colaborarea dintre DOC şi Delia, care au interpretat o piesă din repertoriul celuilalt, în stil propriu.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să ascultăm împreună noul blend, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii