Jax Jones X Bebe Rexha lansează single-ul „Harder"
2019-07-12 16:42:34

La puțin timp după lansarea single-ului „One Touch” feat. Jess Glynne, Jax Jones, renumitul DJ & producător, nominalizat de două ori la premiile BRIT, lansează „Harder”, o colaborare incendiară cu Bebe Rexha.
Versurile ce însoțesc piesa aduc cu sine o notă jucăușă, dar și puțin acidă, fiind expresia clară a semnăturii lui Bebe Rexha. Împreună cu ritmul molipsitor și producția impecabilă susținute de Jax Jones, „Harder” are toate datele necesare pentru a deveni una dintre cele mai ascultate piese ale acestei veri.
„Harder” promovează un mesaj puternic, care, printr-un limbaj ludic, dar onest, reușește să activeze orice mecanism interior, ce asigură buna funcționare a sistemului nostru afectiv, generând simultan și creșterea vădită a stimei de sine.
„Eu și Camille avem o relație incredibilă și fiecare ne-am bucurat mult de succes. și – așa că, să îmi unesc forțele cu ea și cu Steve Mac (alături de care îmi doream enorm să lucrez) a fost o mare oportunitate de a încerca ceva diferit, de a-mi flexa toți mușchii pentru a crea muzică pop. Colaborarea cu Bebe Rexha a fost cireașa de pe tort. Este atât de cunoscută și se află abia la începutul carierei. este o piesă pentru nopțile petrecute în club, pe când este o piesă care îți va oferi un vibe bun pe întreaga durată a zilei”, declară Jax Jones.
Vara lui 2019 a fost și se anunță a fi în continuare un moment destul de aglomerat pentru Jax Jones, care, după ce a terminat cu show-urile în Ibiza, începe deja să presteze în cadrul celor mai mari festivaluri muzicale din lume.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *