Jax Jones lanseaza „Ring Ring” feat. Mabel si Rich The Kid
2018-06-22 14:39:52

Fenomenul Jax Jones, cel care a scos hit dupa hit si a facut o lume intreaga sa danseze, nu se opreste aici si lanseaza un nou single, „Ring Ring” feat. Mabel si rapper-ul Rich The Kid.

Lucrand in trecut cu artisti mari precum Demi Lovato, Stefflon Don, Raye si Ina Wroldsen, Jax continua lista colaborarilor inedite si pentru track-ul „Ring Ring”.

„Am vrut sa fac ceva diferit fata de toate celelalte single-uri lansate in colaborare cu Mabel, sa ma indepartez de zona muzicii de club si arat mai mult range, dar, in acelasi timp, sa le las oamenilor posibilitatea de a dansa. Mabel este coechipierul ideal, care traieste si respira muzica pe care o canta, ca sa nu mai zic ca timpul petrecut cu ea in studio a fost o placere. Si decizia de a colabora cu Rich The Kid a fost una mai mult decat inteleapta, fiind cea de-a doua colaborare transatlantica a mea, dupa cea cu Demi, mai ales ca Rich este unul dintre cei mai in voga rapperi din U.S.” – Jax Jones

Nominalizata anul acesta la BRITs Critics Award, Mabel a strans peste 90 de milioane de stream-uri globale si a mers in turneu alaturi de Harry Styles si Bryson Tiller. Hit-ul ei, „Finders Keepers”, s-a bucurat de un succes colosal, a petrecut cinci saptamani in UK Top 10 si este recunoscut drept unul dintre cele mai de succes single-uri ale anului 2017.

„Sa lucrez cu Jax in vederea lansarii a fost o experienta foarte amuzanta. Am petrecut doua zile impreuna in studio dar nu am inceput sa scriem piesa decat in ultima ora a sesiunii. Cantecul s-a scris practic singur si intregul proces a fost de-a dreptul palpitant. Mesajul vorbeste despre recastigarea puterii intr-o situatie in care simti ca ai fost tratat in mod gresit si despre cum intotdeauna poti sa iei controlul in propriile maini.” – Mabel.

Rich The Kid este unul dintre cei mai muncitori rapperi din industrie, numarand in palmaresul sau colaborari cu Pusha T, Kendrick Lamar, Diplo, 21 Savage si multi altii. Albumul sau de debut, „The World Is Yours” a fost lansat la inceputul anului acesta si a adunat peste 500 de milioane de stream-uri pe Spotify, incluzand o serie de colaborari surprinzatoare cu Lil Wayne, Quavo, Offset, Khalid, Rick Ross, Future si Chris Brown.

Fiind unul dintre cei mari muzicieni din peisajul actual, Jax Jones este pe culmile succesului. In aceasta vara, Jax i se va alatura lui Demi Lovato in turneul ei in Regatul Unit si va putea fi vazut si in cadrul marilor festivaluri – Tomorrowland, Hideout, Exit sau Electric Love Festival.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *