Javier Pena și Steve Murphy, agenții DEA care l-au ucis pe Pablo Escobar spun în exclusivitate pentru România adevărul despre moartea celui mai mare traficant din istorie!
2020-06-11 15:10:31

În urmă cu 10 ani făcea parte, împreună cu Sore, din trupa Crazy Win și rupea topurile din România cu hitul “Beautiful lover”. Acum s-a stabilit în Canada și are propria sa emisiune – Ziua din Noapte-pe canalul de Youtube Bogdan Win, unde descoase vedetele și personalitățile din România cu interviuri extreme de interesante.

Acum, Bogdan a reușit un interviu de excepție, exclusiv pentru România, cu Javier Pena și Steve Murphy, agenții DEA care l-au filat și ucis pe Pablo Escobar în 1993.

“Pe Steve și pe Javier i-am cunoscut acum câțiva ani la un eveniment în Canada. Știam foarte bine multe aspecte din ancheta lui Pablo Escobar încă dinainte de apariția serialului Narcos. Tot așa i-am descoperit și pe ei urmărind tot felul de reportaje și citind despre întreaga poveste. Când am lansat canalul meu de YouTube – Bogdan Win – am încercat sa îmi fac un plan pe termen lung și să aduc poveștile cu drumul spre succes ale artiștilor și oamenilor cu influență din mai multe domenii, prin interviuri deschise și relaxante. L-am contactat pe Steve Murphy prima oară și i-am povestit despre interviul pe care doresc sa îl realizez pentru România, pentru toți care au văzut filmul Narcos și pentru cei interesați sa audă adevărata poveste a lui Pablo Escobar. I-am spus ca vreau sa știu și despre adevărul din filmul Narcos. A vorbit cu Javier și a doua zi au acceptat propunerea mea de interviu. Merită să îl urmăriți în întregime, să aflați detalii unice despre întreaga urmărire, dar și despre cât adevăr este în Narcos, serial făcut după viața lor. Veți auzi și o declarație spusă pentru prima oară in media! Tot în interviu veți regăsi două mesaje frumoase pentru Români și România!, a declarat Bogdan Win.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *